Etsimme viittä kokkia koko-aikaiseen työsuhteeseen. - Salaattiasema
256
page-template-default,page,page-id-256,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Etsimme viittä kokkia koko-aikaiseen työsuhteeseen.

Salaattiasemalla pääset kokkaamaan maukkaita makuja. Teemme kaiken itse ravintoloissamme, pilkomme, paahdamme, ja maustamme.
Keittiöt ovat avokeittiöitä, siksi on erityisen tärkeää, että hallitset myös erinoimaisen asiakaspalveluasenteen.

 

Salaattiasemalla on reippaita ja iloisia työkavereita ja hyvät etenemismahdollisuudet. Koulutamme ketjumme omista työntekijöistä uusien ravintoloiden vastuuhenkilöitä.

 

Hae meille töihin, jos sinulle on tärkeää hyvät maut, asiakkaiden kanssa vuorovaikuttaminen ja mukavat työkaverit. Edellytämme, että veitsi pysyy vankasti kädessäsi ja olet oma-aloitteinen.

 

Laita hakemus saman tien, sillä työn voi aloittaa heti harjoittelemalla ketjumme tavoille Sellon, Iso Omenan tai Lauttiksen ravintolassa.

 

Hakemukset ja ansioluettelo osoitteeseen riikka@salaattiasema.fi

Mukavaa perjantaita ja mahtavaa alkavaa viikonloppua. Tänään lauttiksen salaattiasemalla päivän salaatissa teryakikanaa, paahdettua porkkanaa ja palsternakkaa sekä oliiveja. Päivän salaatti on saatavilla 10-15 10€ hintaan. Tervetuloa! ... Lue lisääLue vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Reipasta torstaita!
Tänään Ison Omenan päivän salaatissa on yrttikanaa, tahinijogurtti-kukkakaalia ja cherrymarinoitua punakaalia. Tarjolla klo 10-15, 10 €.
Tervetuloa!
... Lue lisääLue vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Hyvää Torstaita!
Lauttiksen päivän salaatissa on Munakoiso-tomaattisalaattia, jättipaputäytettä ja bataattia.
Päivän salaatti on vegaaninen ja tarjolla klo
10-15 hintaan 10€.
Tervetuloa lounaalle!
... Lue lisääLue vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa